Pressmeddelande

Cyxone bjuder in till investerarträffar i Göteborg, Malmö och Stockholm

2019-08-28, 11.37 (CEST)

Cyxone (publ), ett svenskt bioteknikbolag inom autoimmuna sjukdomar, bjuder in till investerarträffar i samband med teckningsperioden för teckningsoption serie 3 (TO3). Investerarträffarna kommer äga rum under september månad i Göteborg, Malmö samt Stockholm.

I samband med teckningsperioden för teckningsoption serie 3 (TO3) håller bolaget investerarträffar i Göteborg, Malmö och Stockholm. Kjell G. Stenberg, vd, kommer att hålla en presentation av bolaget följt av en frågestund. Se nedan för vidare information om respektive event samt information om hur anmälan sker:

Göteborg
Datum: 4 september

Tid: 18.00

Plats: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

Anmälan via: admin@cyxone.com senast den 2 september (Ärende: Cyxone Göteborg)

Malmö
Datum: 10 september

Tid: 18.00

Plats: Mangold Fondkommissions lokaler, Hamngatan 4, Malmö

Anmälan via: investtraff@mangold.se senast den 6 september (Ärende: Cyxone Malmö)

Stockholm
Datum: 16 september

Tid: 18.00

Plats: Mangold Fondkommissions lokaler, Engelbrektsplan 2, Stockholm

Anmälan via: investtraff@mangold.se senast den 13 september (Ärende: Cyxone Stockholm)

Vidare är Cyxone inbjudna till att presentera under Biotech in Europe Forum som kommer att hållas i Basel mellan den 25 och 26 september. Mässan är ett av de största internationella arrangemangen inom ramen för biotechindustri och en möjlighet för investerare, företag och intressenter att mötas, utbyta idéer och bygga relationer.

Kontakt
Cyxone AB (publ)
Kjell G. Stenberg, VD
Tel: 0723 816 168
Email: kjell.g.stenberg@cyxone.com
Adelgatan 21
211 22 Malmö

Om Cyxone
Cyxone AB är ett kliniskt biomedicinskt bolag med en portfölj av immunomodulerande läkemedel för behandling av autoimmuna sjukdomar som t.ex. multipel skleros (MS) och ledgångsreumatism. Bolagets läkemedelsportfölj bygger på två tekniska pelare i form av orala molekyler och cyklotidbaserade läkemedel som hämmar nyckelprocesser i kroppens celler som är typiska för olika immunsjukdomar. Cyxones teknologier har potentialen att adressera ett ouppfyllt behov genom att ta fram nya effektiva och säkra läkemedel som kan förbättra livskvalitén för de som är drabbade av autoimmuna sjukdomar. Bolaget har två läkemedelskandidater, T20K för behandling av MS i klinisk fas I samt Rabeximod för ledgångsreumatism i klinisk fas II-program. Cyxones Certified Adviser på Nasdaq First North är Mangold Fondkommission AB som kan nås på 08-503 015 50, ca@mangold.se. www.cyxone.com  

Se Pressmeddelande