Pressmeddelande

Ola Skanung ny CFO på Cyxone, ersätter Henrik Hang

2022-08-31, 15.00 (CEST)
Regulatorisk

Cyxone (publ), ett bioteknikföretag inom autoimmuna sjukdomar, meddelar i dag att CFO Henrik Hang lämnar bolaget på egen begäran. Ola Skanung, tidigare CFO i Cyxone, efterträder Henrik.

Henrik tillträdde tjänsten som CFO i augusti 2021 och har under sin tid i bolaget bidragit till bland annat kapitalresning och omstrukturering för att säkerställa att de planerade utvecklingsaktiviteterna kan genomföras i linje med gällande regelverk.

Ola Skanung tar över rollen som CFO efter Henrik från och med november 2022.

”Henrik Hang har varit en stor tillgång för bolaget sedan han började på Cyxone. Henrik har genomfört en rad mycket värdefulla förändringar i bolagets interna arbetsflöden och strukturer. Vi är mycket tacksamma för det han bidragit med och vi önskar Henrik stort lycka till med kommande engagemang. Vi är samtidigt glada för att få in Ola Skanung i Cyxone. Ola känner bolaget väl sedan tidigare år och tar med sig mycket kunnande och erfarenhet in i sin roll,” kommenterar Carl-Magnus Högerkorp, tillförordnad VD, Cyxone.

Kontakt

Carl-Magnus Högerkorp, tillförordnad VD
Tel: 070 781 88 12
E-post: carl.hogerkorp@cyxone.com

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 31 augusti 2022 kl. 15.00.

Om Cyxone

Cyxone AB (publ) (Nasdaq First North Growth Market: CYXO) utvecklar sjukdomsmodifierande behandlingar för sjukdomar i immunsystemet såsom reumatoid artrit och multipel skleros. Rabeximod är en läkemedelskandidat i Fas 2 och utvärderas som behandling för reumatoid artrit. T20K är en läkemedelskandidat i Fas 1 för behandling av multipel skleros. Certified Adviser är FNCA Sweden AB. För mer information besök www.cyxone.com.

Se Pressmeddelande