Pressmeddelanden

Cyxone presenterar på Mangold Insight Investerardag i Stockholm

2020-02-26, 10.29 (CET)

Cyxone (publ), ett svenskt bioteknikbolag inom autoimmuna sjukdomar, meddelar idag att bolagets styrelseordförande Bert Junno kommer att presentera bolaget på Mangold Insight Investerardag i Stockholm den 5 mars 2020.

Mangold Insight Investerardag äger rum torsdagen den 5 mars 2020 på Scandic Anglais i Stockholm. Cyxones styrelseordförande Bert Junno kommer klockan 16.00 att presentera bolaget i korthet, varpå åhörare bjuds in att ställa frågor.

Mer information om eventet och formulär för anmälan finns på Mangolds hemsida. Investerardagen kommer även att livesändas på https://insight.mangold.se.

Kontakt
Ola Skanung, tfn VD & CFO
Telefon: 0705 121 040
Email: ola.skanung@cyxone.com 
Adelgatan 21
211 22 Malmö

www.cyxone.com

Om Cyxone
Cyxone AB är ett kliniskt biomedicinskt bolag med en portfölj av immunomodulerande läkemedel för behandling av autoimmuna sjukdomar som t.ex. multipel skleros (MS) och ledgångsreumatism. Bolagets läkemedelsportfölj bygger på två tekniska pelare i form av orala molekyler och cyklotidbaserade läkemedel som hämmar nyckelprocesser i kroppens celler som är typiska för olika immunsjukdomar. Cyxones teknologier har potentialen att adressera ett ouppfyllt behov genom att ta fram nya effektiva och säkra läkemedel som kan förbättra livskvalitén för de som är drabbade av autoimmuna sjukdomar. Bolaget har två läkemedelskandidater, T20K för behandling av MS i kliniskt fas I-program, samt Rabeximod för ledgångsreumatism (RA) i kliniskt fas II-program. Cyxones Certified Adviser på Nasdaq First North är Mangold Fondkommission AB som kan nås på 08-503 015 50, ca@mangold.se. www.cyxone.com

Se Pressmeddelande